Reparații termopane

Indiferent de modul de apariție al unei defecțiuni, în regim accidental sau în timp, pierderea calității din momentul montării geamului sau ușii de termopan are efecte negative materializate în pierderi de climatizare a încăperii, neetanșeizare fonică sau de natură estetică, lucruri care impun o singură masura: reparația termopanului.

Cu ce vă putem ajuta

Înlocuirea garniturilor de etanșeizare: în timp, sub acțiunea mediului, acestea se deteriorează producându-se acel efect de îmbătrânire, prin pierderea elasticității. Recomandăm schimbarea acestora la fiecare 2 ani pentru a conserva eficiența termopanului.

Intervenții asupra feroneriei, a balamalelor sau a sistemelor de închidere-deschidere: în timp acestea se uzează apărând deficiențe la închidere sau deschidere, sau chiar blocarea acestora.

Montarea și intervenția asupra glafurilor interioare și exterioare: inexistența acestora sau montajul defectuos poate avea consecințe costistoare din punct de vedere material, prin deteriorarea finisajului pereților.

Repararea sau montajul plaselor contra insectelor: cu siguranță toți ne dorim un spațiu interior aerisit continuu, iar montajul plaselor contra insectelor ne scutește de apariția deloc placută a acestora, fapt pentru care este necesar un montaj cu o precizie milimetrică.

Înlocuirea sticlei termopan: oricând se poate întâmpla un accident cu consecințe asupra integrității sticlei, situație în care, prin promptidudine, eliminăm atât efectul estetic dezagreabil cât și de a reda scopul pentru care acestea au fost montate.

Montare deschidere oscilobatantă și reglaje: adăugarea sistemului de dublă deschidere, atât pentru ușile de interior cât și pentru ferestre.

inlocuire chedere geam termopan
inlocuire sticla geam termopan
reglaje feronerie geam termopan

Întrebări frecvente

Cât costă un reglaj de geam termopan?

Prețurile pentru reglaje simple pleacă de la 50 de lei. Pentru o estimare de preț cât mai exactă, este indicat să ne contactați, să ne spuneți cum se manifestă defecțiunea și noi vă vom comunica telefonic prețul lucrării.

Cât costă să închid balconul cu geam termopan?

Pentru o estimare de preț cât mai exactă, este necesar să ne comunicați următoarele: dimensiuni, tipul de geam (numărul de foi), tipul de deschidere, culoarea dorită, număr de canaturi. De asemenea trebuie să luați în calcul dacă doriți sticlă low-emission, sisteme de umbrire (rulouri) și plase de insecte.

Ce profil PVC să aleg pentru o eficiență maximă?

Este important să alegeți profilul de termopane în funcție de necesitățile dvs. ținând cont de următoarele caracteristici: adâncimea profilelor, numărul de garnituri, numărul de camere, tipul sticlei, tipul de feronerie. Contactați-ne și vă ajutăm cu placere!

Dacă nu ai găsit răspuns la întrebarea ta, sau dorești o ofertă de preț personalizată, te rugăm să ne contactezi prin telefon, de luni până sâmbătă la numerele:

Scroll to Top