Beneficiile geamului termopan

Deși a apărut în urmă cu doar 50 de ani, utilizarea tâmplăriei din PVC a crescut constant la nivel mondial. În acest moment, ferestrele de tip PVC fiind utilizate în proporție de peste 80% în întreaga lume.

Care sunt beneficiile unei ferestre sau unei uși din PVC?

Sunt materiale care rezistă în timp, pot fi reciclate, nu are nevoie de întreținere și sunt eficiente termic, depășind tâmplăria din aluminiu din acest punct de vedere.

Sunt eficiente din punct de vedere energetic: este o certitudine că ferestrele și ușile de interior realizate din PVC reduc pierderile de căldură pe timpul iernii cu 28% comparativ cu „adversarele” realizate din aluminiu.

Sunt eco-friendly: PVC-ul este un material ecologic. De exemplu, consumul de energie pentru fabricarea unui profil din aluminiu este de aproape 7 ori mai mare față de un profil din PVC. Si nu doar atat, PVC-ul poate fi reciclat și reutilizat!

Au nevoie de întreținere redusă: spre deosebire de tâmplăria din lemn care necesită o atenție sporită la utilizare, ferestrele și ușile realizate din PVC au nevoie de o întreținere minimă, fiind mult mai rezistente.

Reduc condensul: condensul se produce atunci când aerul umed de la o temperatură mai mare vine în contact cu o suprafață cu o temperatură mai rece. Ferestrele și ușile din aluminiu pot produce condens pe cadre, deoarece aluminiu este bun conductor de caldură, situație care nu se aplică și la proful din PVC.

Sunt etanșe: profilul din PVC este imcomparabil mai bun ca etanșeitate, atunci când este realizat și montat corespunzător, față de tâmplăria din cherestea, aluminiu sau oțel.

Au durata mare de utilizare: în zilele noastre, tehnologiile prin care se realizează profilele din PVC sunt foarte avansate, gândite special pentru toate condițiile meteorologice pentru o perioadă de folosire de peste 40 de ani.

beneficiile geamului termopan

Dacă dorești o ofertă de preț personalizată, te rugăm să ne contactezi prin telefon, de luni până sâmbătă la numerele:

Scroll to Top