Reparații termopane București Sector 1

reglaje termopane sector 1

Intervenții rapide în zone precum Aviatorilor • Aviației • Băneasa • Floreasca • Victoriei • Gara de Nord.

Reparații și reglaje termopane Sector 1 București

Intervenții rapide în zone precum Aviatorilor • Aviației • Băneasa • Floreasca • Victoriei • Gara de Nord.

reglaje termopane sector 1
Locuiți în București Sectorul 1 și geamul termopan nu se mai închide etanș ?

Sau poate vă mutați într-o locuință nouă în sectorul 1 și doriți să înlocuiți tâmplăria și ferestrele cu geam termopan de calitate?

Indiferent de solicitare, echipa noastră de profesioniști vă ajută în orice problemă legată de tâmplăria PVC: reparații termopane, reglaje termopane, înlocuire balamale, înlocuire garnituri sau înlocuire sticlă.

Realizăm plase insecte și rulouri exterioare la măsuri atipice, din lemn sau aluminiu.

Remediem orice defectiune, montaj sau modificari la orice tip de geam termopan, indiferent de sectorul sau cartierul din București în care locuiți.

Personalul nostru este atent și respectuos, iar experiența câștigată de-a lungul anilor este pusă la dispoziția dumneavoastră în operațiuni de intervenții, montaj, modificări și reparații de tâmplărie PVC.

geamuri si tamplarie pvc la comanda

Indiferent de zona în care locuiți (Aviatorilor, Aviației, Băneasa, Floreasca, Victoriei, Gara de Nord), venim în ajutorul dvs. cu servicii de reglaje și reparații, tâmplărie PVC la comandă, aluminiu sau lemn, într-o paletă coloristică vastă, la standarde de calitate conforme normelor în vigoare.

Prețurile pe care le practicăm sunt mai mici față de concurență deoarece ne dorim să câștigăm în fiecare beneficiar al lucrărilor noastre un prieten, un client mulțumit care să ne poată recomanda ulterior cu încredere.

Oricând aveți nevoie de reparații sau reglaje termopane, plase insecte sau rulouri pentru ferestre, nu ezitați să ne contactați!

Întrebări frecvente

Cât costă un reglaj de geam termopan?

Prețurile pentru reglaje simple pleacă de la 50 de lei. Pentru o estimare de preț cât mai exactă, este indicat să ne contactați, să ne spuneți cum se manifestă defecțiunea și noi vă vom comunica telefonic prețul lucrării.

Care este timpul de intervenție pentru un reglaj în sectorul 1?

Din momentul apelului, dacă echipa nu se află într-o altă lucrare, putem ajunge la dvs. în aproximativ o oră în zone precum Aviatorilor, Aviației, Băneasa, Floreasca, Victoriei, Gara de Nord. Contactați-ne pentru detalii.

Cât costă să închid balconul cu geam termopan?

Pentru o estimare de preț cât mai exactă, este necesar să ne comunicați următoarele: dimensiuni, tipul de geam (numărul de foi), tipul de deschidere, culoarea dorită, număr de canaturi. De asemenea trebuie să luați în calcul dacă doriți sticlă low-emission, sisteme de umbrire (rulouri) și plase de insecte.

Ce profil PVC să aleg pentru o eficiență maximă?

Este important să alegeți profilul de termopan în funcție de necesitățile dvs. ținând cont de următoarele caracteristici: adâncimea profilelor, numărul de garnituri, numărul de camere, tipul sticlei, tipul de feronerie. Contactați-ne și vă ajutăm cu placere!

Dacă nu ai găsit răspuns la întrebarea ta, sau dorești o ofertă de preț personalizată, te rugăm să ne contactezi prin telefon, de luni până sâmbătă la numerele:

Scroll to Top