Reparatii termopane Bucuresti Sector 6

Reparatii Termopane Sector 6

Locuiti in Bucuresti Sectorul 6 si geamul termopan nu se mai inchide etans ? Sau poate va mutati intr-o locuinta noua in sectorul 6 si doriti sa inlocuiti tamplaria si ferestrele cu geam termopan de calitate ? Indiferent de solicitare, echipa noastra de profesionisti va ajuta in orice problema legata de tamplaria PVC: reparatii termopane, reglaje termopane, inlocuire balamale, inlocuire garnituri sau inlocuire sticla. Realizam plase insecte si rulouri exterioare la masuri atipice, din lemn sau aluminiu.

Avem in urma noastra un numar mare de clienti multumiti pe deplin de serviciile prestate. Personalul nostru este atent si respectuos, iar experienta castigata de-a lungul anilor este pusa la dispozitia dumneavoastra in operatiuni de interventii, montaj, modificari si reparatii de tamplarie PVC, indiferent de tipul acestora.

 

Reglaje Termopane Sector 6

Daca locuiti in Bucuresti in zone precum Crângași – Drumul Taberei – Ghencea – Giulești – Militari – Regie, venim in ajutorul dvs. cu tamplarie de aluminiu cu profile variate, intr-o paleta coloristica vasta la standarde de calitate conforme normelor in vigoare. Preturile pe care le practicam sunt mai mici fata de concurenta deoarece ne dorim sa castigam in fiecare beneficiar al lucrarilor noastre un prieten, un client multumit care sa ne poata recomanda ulterior cu incredere.

✆ 0723 635 112 | 0720 863 553

Call Now Button