Politica de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Înainte de orice, ar fi bine să știi că, în ziua de azi, internetul este construit în așa fel încât toate marile companii să știe cât mai multe despre activitatea ta pe internet pentru a-ți vinde produse și servicii. Mai simplu spus, lași urme pe orice site ai intrat. Poți afla mai multe detalii aici.

Ce sunt datele cu caracter personal?
Datele personale sunt acele informații unice, individuale, privind o persoană fizică identificată sau identificabilă. Așa cum spuneam mai sus, internetul este gândit în așa fel încât oricine poate fi destul de ușor de identificat de autorități, în baza și în limitele prevederilor legale.

Ce date colectează site-ul reglaje-termopane.ro?
Site-ul reglaje-termopane.ro, la fel ca și alte website-uri, colectează doar date transmise involuntar (adresa IP, browser etc), atunci când interacționezi cu noi. De fiecare dată când vizitezi acest website, adresa ta IP, browserul, țara din care ne vizitezi sunt informații înregistrate. Însă noi nu folosim aceste informații pentru a te identifica și nici pentru a fi folosite în alte scopuri.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
1. In concordanta cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, ne obligăm să administrăm în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizați (nume, telefon, adresa de domiciliu) atunci când completați formularul de contact sau folosiți chat-ul online.

2. Scopul colectarii datelor este:
a. preluarea solicitărilor și/sau rezolvarea problemelor de orice natură referitoare la serviciile achiziționate prin intermediul acestui website;
b. stocarea în baza de date a numelui, telefonului și adresei, în cazul în care utilizatorul completează formularul online sau chat-ul.

3. Completarea datelor va face obiectul unei stocări electronice pe termen nedefinit și implică acceptul dvs. necondiționat de a fi inclus în baza noastră de date și acordul dvs. privind colectarea datelor, în conformitate cu punctul 2, lit. a si b.

4. Este important de știut că acest website nu solicită niciodată date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

5. Deținătorul dreptului de folosință al acestui site nu va furniza numele, telefonul, adresa dvs. altor companii/website-uri cu care se află în relații de parteneriat decât în cazul în care acest lucru este absolut necesar și doar cu consimțământul dvs.

6. Informațiile prevăzute la punctul 1 pot fi furnizate către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Scroll to Top